Scanbereik bewerken

Het Scanbereik is een lijst met paden naar mappen en paden die Kaspersky Endpoint Security scant wanneer de taak wordt uitgevoerd. Kaspersky Endpoint Security ondersteunt omgevingsvariabelen en de * en ?-tekens bij het invoeren van een masker.

Als u het scanbereik wilt bewerken, raden we aan dat u de taak Aangepaste Scan gebruikt. Kaspersky-experts raden u aan het scanbereik van de taak Volledige Scan en Kritieke Gebiedenscan niet te wijzigen.

Kaspersky Endpoint Security heeft de volgende vooraf gedefinieerde objecten als onderdeel van het scanbereik:

Als u mappen of bestanden wilt uitsluiten van het scanbereik, voegt u de map of het bestand toe aan de vertrouwde zone.

Een scanuitzondering bewerken via de Beheerconsole (MMC)

Een scanuitzondering bewerken via de Webconsole en Cloudconsole

Een scanbereik bewerken via de programma-interface